Týždeň dobrovoľníctva vo Fóre života – registrujte sa a príďte pomôcť dobrej veci

16. septembra odštartoval pod taktovkou Bratislavského dobrovoľníckeho centra Týždeň dobrovoľníctva s mottom: Máme dôkaz, že dobré skutky sa dejú. Až do 21. septembra si môžete vybrať z množstva dobrovoľníckych aktivít, v rámci ktorých môžu jednotlivci alebo skupiny (kamaráti, firmy, školy) nezištne pomôcť organizáciám v jednotlivých krajoch Slovenska.

Do Týždňa dobrovoľníctva sa aj tento rok zapojilo Fórum života a svojim potencionálnym dobrovoľníkom ponúklo aktivitu, ktorou môžu pomôcť zvládnuť jednu z našich najväčších kampaní Sviečka za nenarodené deti. Ako „ochutnávku dobrovoľníctva“ sme si pre vás vybrali lepenie etikiet na sviečky, ktoré sa už čoskoro začnú distribuovať po celom Slovensku. S lepením etikiet nám môžu dobrovoľníci pomôcť počas celého týždňa 17.9.-21.9.2018, a to v čase od 10.00-17.00 hod v priestoroch Fóra života na Heydukovej 14 v Bratislave.

Prihlasovanie na dobrovoľnícku aktivitu Fóra života alebo aj iných organizácií nájdete TU. Od začiatku augusta sa nám na aktivitu prihlásilo už 60 dobrovoľníkov a veríme, že vaše rady sa ešte rozšíria. Sviečok ku kampani máme len v Bratislavskom kraji 28-tisíc, preto uvítame aj ďalšiu pomoc, za ktorú vopred zo srdca ďakujeme. Takto to vyzeralo počas jedného z minulých ročníkov:

Zapojte sa aj vy a prispejte, aby sa Slovensko zmenilo na krajinu dobrých skutkov. Vo videopozvánke vás k tomu môže inšpirovať aj Sima Martausová. Tešíme sa na vás 🙂

Podporte nás!

Pomôžte nám chrániť ľudský život od počatia.

© 2021 Fórum života, občianske združenie, Všetky práva vyhradené.