Projekty na ochranu života môžete podporiť aj darcovskou SMS-kou

Od 1. októbra 2017 až do 5. septembra 2018 môžete kampaň Sviečka za nenarodené deti podporiť aj špeciálnymi darcovskými SMS-správami, takzvanými DMS-kami. Stačí poslať správu s textom DMS SVIECKA (DMS medzera SVIECKA) na číslo 877.

Odoslanie správy cez uvedeného mobilného operátora (O2, Orange, Telekom) je spoplatnené sumou 2 eurá, z toho 96% (1,92 eura) putuje na podporu tak veľmi potrebných projektov na ochranu ľudského života, jeho dôstojnosti a práv od počatia po prirodzenú smrť a podporu rodiny. Sms-ku môžete poslať aj viac ráz počas trvania kampane, podľa vašich možností a chuti prispieť.

Ak náhodou pošlete správu v nesprávnom tvare, obdržíte upozornenie, že ste zadali nesprávny text. Darcovská správa vám v tomto prípade účtovaná nebude. Veríme, že touto formou zjednodušíme vaše možnosti pre podporu tejto kampane, aby sme mohli ešte účinnejšie chrániť život a pomáhať tým, ktorí sa nachádzajú v zložitej a zdanlivo bezvýchodiskovej životnej situácii. Budeme radi, ak túto možnosť využijú najmä tí, ktorí majú problém dostať sa ku kúpe originálnej symbolickej sviečky s logom kampane Sviečka za nenarodené deti, vďační budeme za všetky peniažky, ktorými prispejete na dobrú vec.

V prípade akýchkoľvek otázok sa neváhajte obrátiť na hlavnú koordinátorku kampane Annu Siekelovú – sviecka@forumzivota.sk, tel. 0910 842 184.

Celý systém DMS správ na Slovensku zabezpečuje organizácia Fórum donorov, viac informácií nájdete na stránke www.donorsforum.sk.

 

Podporte nás!

Pomôžte nám chrániť ľudský život od počatia.

© 2021 Fórum života, občianske združenie, Všetky práva vyhradené.