Tvoj príbeh ma inšpiruje

Chcete aj Vy pomôcť meniť myslenie ľudí v prospech nenarodeného života? Pošlite nám skutočný príbeh, ktorým sa môžu ostatní ľudia inšpirovať. Nikdy neviete, ako zasiahnete vnútro človeka. Možno práve Váš príbeh zachráni život. Texty v rozsahu 500 – 1000 slov posielajte do 20. augusta 2017 na mailovú adresu: kancelaria@forumzivota.sk

Fórum života už 10 rokov realizuje konkrétny projekt pomoci ženám Zachráňme životy. Ide o adresnú pomoc ženám, ktoré sú ochotné donosiť dieťatko, no nemajú na to sociálne či ekonomické podmienky, a preto potrebujú pomoc iných ľudí. Projekt je veľmi úspešný a doteraz sa podarilo zachrániť už 119 detí.

Za každou ženou vždy stojí určitý viac či menej bolestný životný príbeh. Niektoré z týchto žien sa odhodlali odkryť ho. Fórum života sa preto rozhodlo spísať príbehy takýchto trpiacich žien a vydať ich knižne na povzbudenie ostatných ľudí  a celej spoločnosti. V minulosti už takáto kniha príbehov pod názvom Kto uverí mi vyšla, v súčasnosti je vypredaná. Z príležitosti 10. výročia projektu Zachráňme životy chceme zozbierať  nové príbehy  a ponúknuť knihu zároveň aj ako príspevok k 60. výročiu uzákonenia potratov na Slovensku.

Prosíme a vyzývame všetkých, ktorí by poznali takéto príbehy a ženy, ktoré by to chceli zverejniť a dať na papier, aby nám texty poslali (ženy môžu zostať aj v anonymite). Uvedieme ich pod krstným menom, resp. zmeneným menom. Vašou pomocou sa nám tak podarí zozbierať viac príbehov na uverejnenie, ktoré môžu inšpirovať jednotlivcov, spoločenstvá i celú spoločnosť k zmene postojov smerom k väčšej úcte k životu a  k jeho ochrane už od počatia, ako aj k podpore dôstojnosti ženy, muža i rodiny.

Príbehy v rozsahu 500 – 1000 slov posielajte do 20. augusta 2017 na mailovú adresu: kancelaria@forumzivota.sk

Fórum života, Zachráňme životy

Podporte nás!

Pomôžte nám chrániť ľudský život od počatia.

© 2021 Fórum života, občianske združenie, Všetky práva vyhradené.