Poznáme mená laureátov Ceny Antona Neuwirtha za ochranu života 2017

V rámci XIX. ročníka konferencie Vyber si život sa v piatok 24. marca 2017 konalo udeľovanie Ceny Antona Neuwirtha za ochranu života v troch kategóriách.

Ocenenie v kategórii SLOVENSKÁ OSOBNOSŤ 2017 prevzal Ján Ďačok, SJ  – bioetik, člen Subkomisie pre bioetiku pri Teologickej komisii KBS, za dlhoročné aktivity v prospech ochrany života od počatia po prirodzenú smrť a odbornú a pedagogickú činnosť na poli bioetiky doma i v zahraničí.

***

Cenu Antona Neuwirtha za ochranu života v roku 2017 v kategórii ZAHRANIČNÁ OSOBNOSŤ získala Marek Jurek – poľský poslanec Európskeho parlamentu, ocenený za intenzívne presadzovanie pro-life hodnôt a demokracie v politike i v občianskom živote v Poľsku a v zahraničí.

***

Cenu Antona Neuwirtha za ochranu života v roku 2017 v kategórii ORGANIZÁCIA získala Španielska nadácia Fundación Madrina (a jej zakladateľ Conrado Giménez Agrela) za konkrétnu pomoc tehotným ženám v núdzi a šírenie kultúry materstva.

Fórum života o. z. laureátom Ceny Antona Neuwirtha za ochranu života 2017 srdečne gratuluje a drží palce do ďalšieho pôsobenia v pro-life a pro-family oblasti.

Podporte nás!

Pomôžte nám chrániť ľudský život od počatia.

© 2021 Fórum života, občianske združenie, Všetky práva vyhradené.