Zajtra na Deň rodiny do Medickej

Podujatie Deň rodiny sa konalo už po ôsmykrát, tento rok až na 50-tich miestach po celom Slovensku. Zavŕši ho akcia, ktorá sa bude konať 17.9.2016 v bratislavskej Medickej záhrade.

Celoslovenské posolstvo Dní rodiny „Aby deti otca mali, aby mali mamu“ deklaruje, že podujatie je vyjadrením podpory a oslavou prirodzenej rodiny založenej na manželstve jedného muža a jednej ženy, ktorí s láskou prijímajú deti ako dar. Dňom rodiny v Bratislave sa organizátori pripojili k podujatiu platformy Kresťania v meste, k ich festivalu priateľstva a dobrovoľníckej pomoci „Milujem svoje mesto“. Rozvíjajú spolu myšlienku „Rodina mestu, mesto rodine“ a chcú zistiť, čo mesto a mestské časti robia pre rodinu a čo rodiny robia pre mesto.

Počas sobotňajšieho popoludnia (medzi 14:00-17:00 hodinou) na návštevníkov čaká pestrý program, vystúpia spevák Peter Bažík, detský folklórny súbor Klnka, kuzelník Ivan, kapela S.I.L.A., bábkové divadlo, dievčenská tanečná skupina For Džoj a pripravený je aj ďalší zábavný a hodnotný sprievodný program. Účasť na Dni rodiny bude spojením príjemného s užitočným, okrem kultúrno-zábavného programu je možnosťou vyjadriť, že rodina je dôležitá a nezameniteľná hodnota v našej spoločnosti.

Celoslovenskú oslavu rodiny koordinuje Fórum kresťanských inštitúcií, Fórum života je jeho spoluorganizátorom. Viac informácií nájdete na stránke Deň rodiny.

Tešíme sa na Vás!:)

Podporte nás!

Pomôžte nám chrániť ľudský život od počatia.

© 2021 Fórum života, občianske združenie, Všetky práva vyhradené.