Billings – Nauč sa poznať samu seba, svoju plodnosť [semináre s mladými]

Spolupráca Fóra života a tímu ForLife Mission UPeCe prináša ďalší špecifický projekt – Billings – Nauč sa poznať samu seba, svoju plodnosť je trojdielny seminár založený na prepojení teoretickej znalosti a praktickej skúsenosti s možnosťou profesionálneho sprevádzania v prirodzených metódach plánovania rodičovstva.

Jeho cieľom je búrať predsudky o prirodzených metódach, ktoré „nefungujú“, pretože sú mnohokrát mylne chápané ako výlučne antikoncepčné, alebo nedostatočne poznané.

Určený je pre mladé ženy a dievčatá, ktoré povzbudzuje k tomu, aby sa dobre a včas naučili poznať svoju plodnosť. Otvorený je rovnako účasti mladých mužov, ktorých prizýva do zainteresovania sa do tejto témy. Seminár sa teda nezameriava výhradne na snúbencov či páry, ktorými je však napriek tomu vyhľadávaný a navštevovaný.

Úvodné marcové stretnutie dosiahlo až prekvapivo hojnú účasť, po ktorom sme užitočné materiály rozoslali viac ako 100 záujemcom. Ponúkli sme im možnosť mailových aj telefonických konzultácií s lektorkou Billingsovej metódy a pracovníčkou Fóra života Ankou Siekelovou. Od druhého aprílového stretnutia sme okrem prehlbovania znalostí ponúkli aj osobné konzultácie a momentálne pripravujeme záverečné májové stretnutie. Jeho náplňou okrem možnosti konzultácie, budú živé svedectvá o žití Billingsovej metódy a aktívnom angažovaní sa v téme prirodzených metód, teológie tela a úcte k ľudskému životu od počatia. Tretí diel seminára Billings – Nauč sa poznať samu seba, svoju plodnosť sa skutoční 10.mája o 18.30 v Malej sále UPeCe v Bratislave.

Pozývame a tešíme sa na Vás! (Registrácia ani účasť na predchádzajúcich dieloch nie je potrebná.) blngs160301_BillngsMetod_09 160301_BillngsMetod_11 160301_BillngsMetod_05

Podporte nás!

Pomôžte nám chrániť ľudský život od počatia.

© 2021 Fórum života, občianske združenie, Všetky práva vyhradené.