Hľadáme dobrovoľníkov pre kampaň Sviečka za nenarodené deti 2015

Včera sme v Bratislave zažili niečo úžasné – na Národnom pochode za život sa nás zhromaždilo vyše 70-tisíc. Všetko ľudia, ktorým záleží na živote a majú z neho radosť 🙂

Spoločne sme ukázali, že chceme lepšiu ochranu nenarodených detí a pomoc tehotným ženám v núdzi. Veríme, že posolstvo pochodu nezostane nevypočuté, ale prejaví sa vo verejných politikách a konkrétnych krokoch našich volených zástupcov. Zároveň veríme, že toto posolstvo môžeme uskutočňovať aj my v našich životoch. Preto by sme vás chceli aj tento rok pozvať do kampane Sviečka za nenarodené deti 2015.

Keďže na Slovensku zomiera každý deň v priemere 20 detí pri umelom potrate a ďalšie aj pri spontánnom, je potrebné na ne pamätať. Túto spomienku môžeme vyjadriť aj zapálením sviečky a modlitbou za tieto deti a tiež za všetkých, ktorí sa na vykonávaní potratov podieľajú.
Kampaň Sviečka za nenarodené deti sa začína už v týchto dňoch a vyvrcholí 2. novembra – v deň spomienky na Všetkých verných zosnulých.

Chceli by sme vás poprosiť o pomoc pri tejto kampani, najmä pri distribúcii sviečok a letákov vo farnostiach v Bratislave a okolí, ale aj v iných regiónoch. Ak máte záujem pomôcť, ozvite sa hlavnému koordinátorovi projektu Martinovi Gazdíkovi e-mailom na adresu: martin@forumzivota.sk, alebo telefonicky na číslo 0910 842 457.

Viac informácií, vrátane inštrukcií pri konaní verejnej zbierky a všetkých potrebných dokumentov nájdete na stránke www.sviecka.forumzivota.sk, ktorú budeme postupne aktualizovať.

250x250

Tešíme sa na vašu pomoc a vopred za ňu ďakujeme všetkým, ktorí priložia ruku k dielu.

Podporte nás!

Pomôžte nám chrániť ľudský život od počatia.

© 2021 Fórum života, občianske združenie, Všetky práva vyhradené.