Zaregistrujte sa na II. národný pochod za život

Organizátori Národného pochodu za život 2015 spustili online registráciu účastníkov pochodu v Bratislave. Vyplnenie registračného formulára na stránke pochodzazivot.sk umožní jednotlivým účastníkom a skupinám prihlásiť sa na ubytovanie. Okrem toho, zistený počet zaregistrovaných účastníkov pomôže organizátorom Národného pochodu za život zabezpečiť hladký priebeh podujatia.

„Registrácia skupín a jednotlivcov je pre nás veľmi dôležitá, pretože významne zjednoduší zabezpečenie parkovania, prípadného ubytovania a umožní, aby sa pochod niesol v pokojnom a radostnom duchu,“ povedal Marek Michalčík z organizačného tímu Národného pochodu za život a vyzval na čím skoršiu registráciu účastníkov. Okrem toho je na stránke Národného pochodu za život spustená registrácia pre dobrovoľníkov, ktorí chcú pomôcť s prípravou a priebehom podujatia.

„Prvý ročník pochodu v Košiciach bol úžasným stretnutím a posolstvom nádeje pre celé Slovensko, aj preto je dôležité prísť tento rok 20. septembra do Bratislavy a opäť priniesť svedectvo radosti zo života,“ pozývajú organizátori celoslovenskej akcie za život.

Pripája sa aj Fórum života 🙂

balóny

Podporte nás!

Pomôžte nám chrániť ľudský život od počatia.

© 2021 Fórum života, občianske združenie, Všetky práva vyhradené.