Zastolom.sk: Nová webová stránka pre kresťanských manželov a rodičov

Dňa 26. 4. 2014 spustilo občianske združenie Slovenská asociácia kresťanských rodín (SAKRO) novú webovú stránku zastolom.sk. Jej cieľom je sprevádzať rodiny na ceste viery, čím vypĺňa prázdne miesto medzi súčasnými slovenskými portálmi. Mottom stránky je myšlienka: „… keď Boh má miesto za rodinným stolom“. Čitatelia na nej nájdu články pre manželov, pre rodičov, tipy pre manželské a rodinné spoločenstvá, svedectvá, rozhovory, recenzie.

Zastolom.sk je prvý slovenský online magazín venovaný špeciálne kresťanským rodinám. Snahou je denne ponúkať nové články zamerané na manželstvo a výchovu detí z teologického a psychologického pohľadu. Z pravidelných rubrík ide o témy: manželská spiritualita, manželská komunikácia, teológia tela, láska a plodnosť, výzvy manželstva (bezdetnosť, rozvod, nesviatostné manželstvo), materstvo, otcovstvo, výchova detí ku viere, slávenie sviatkov v rodine. Zastolom.sk prináša slovenskému čitateľovi i množstvo kvalitných zahraničných článkov z anglických, nemeckých, poľských a iných portálov. Tím autorov je tvorený prevažne z odborníkov vo veku okolo 30 rokov, ktorí žijú v manželstve a vychovávajú deti.

Stránka je projektom Spoločenstva Ladislava Hanusa (SLH). Víziou SLH je byť inšpirujúcim spoločenstvom vzdelaných a angažovaných kresťanov, ktorí budú obohacovať kultúru a verejný život na Slovensku. Prevádzkovateľom web stránky je občianske združenie Slovenská asociácia kresťanských rodín (SAKRO).

Portál bol podporený mediálnym grantom Konferencie biskupov Slovenska.

Podporte nás!

Pomôžte nám chrániť ľudský život od počatia.

© 2021 Fórum života, občianske združenie, Všetky práva vyhradené.