Zhromaždenie na ochranu života detí v Belgicku

V belgickom parlamente sa prejednáva návrh zákona umožňujúci požiadať o eutanáziu detí, ak sú nevyliečiteľne choré. Uvedomujeme si, že choroba prináša chorému aj jeho rodine bolesť, ťažkosti, utrpenie, beznádej a často aj smrť. Napriek tomu si vážime každý ľudský život a sme vďační za každú minútu, ktorú môžeme stráviť s našimi drahými.

Chceme preto na Deň ľudských práv – 10. decembra – pokojným spôsobom apelovať a žiadať belgických poslancov, aby do našej spoločnej európskej spoločnosti prinášali hodnoty a postoje, ktoré si vážia každý život a chránia ho v každom štádiu. Opačné pseudohodnoty ničia našu civilizáciu a pohŕdajú koreňmi, z ktorých vzišla, ako aj obeťami našich predkov snažiacich sa o ľudskú dôstojnosť každého človeka a mier.

Ochrana života a dôstojnosti každého človeka nepozná hranice, preto sú aj Slováci pozvaní k pokojnému protestu pred Belgickou ambasádou v Bratislave, kde uložením zapálených sviečok v tomto predvianočnom čase vyjadríme našu vôľu a apel na belgických zákonodarcov. Príďte a pozvite aj svojich priateľov.

Čas konania: 10. 12. 2013 o 18:00 hodine.

Informoval: Tomáš Kováčik

Podporte nás!

Pomôžte nám chrániť ľudský život od počatia.

© 2021 Fórum života, občianske združenie, Všetky práva vyhradené.