Registrácia na Vlak Fóra života otvorená!

Už niekoľko dní je možné sa registrovať na Vlak Fóra života, ktorý povezie účastníkov Národného pochodu za život z Bratislavy do Košíc a späť. Špeciálny vlak, v ktorom detských i dospelých cestujúcich čaká program a skvelé spoločenstvo, odchádza z Bratislavy v sobotu 21. septembra v ranných hodinách, s nástupnými stanicami Bratislava, Trnava, Piešťany, Nové Mesto nad Váhom, Trenčín, Púchov, Považská Bystrica a Žilina. Účastníkov podujatia v Košiciach bude v sobotu večer čakať program – podrobnosti na stránke http://pochodzazivot.sk/program/.

Ďalšie dva špeciálne vozne budú vypravené v nedeľu 22. septembra ráno, na spiatočnej ceste budú pripojené k Vlaku FŽ. Vlak sa bude z Košíc vracať 22. septembra okolo 17:00, po skončení Národného pochodu za život. Registrovať sa a zakúpiť si lístky na vlak môžete na stránke https://forumzivota.sk/registracia-na-vlak/.

Presné odchody vlaku z jednotlivých staníc budú zverejnené na webovej stránke www.pochodzazivot.skwww.forumzivota.sk. Bližšie informácie o Vlaku Fóra života na e-mailovej adrese: vlak@forumzivota.sk.

Podporte nás!

Pomôžte nám chrániť ľudský život od počatia.

© 2021 Fórum života, občianske združenie, Všetky práva vyhradené.