Deň rodiny v Bratislave


V sobotu 12. mája 2012 sa uskutočnil Deň rodiny v Medickej záhrade v Bratislave, ktorého spoluorganizátorom bolo aj o. z. Fórum života. Počas hlavného programu na pódiu vystúpil detský folklórny súbor Kremienok, laureát viacerých významných (folklórnych festivalov) ocenení, známa rocková skupina The Elements. Na záver sa predstavil držiteľ ceny K. Duchoňa R. Šarkozi a víťazka súťaže „Môj najmilší hit“ I. Polačková. Program na pódiu doplnili príhovory viacerých známych predstaviteľov verejného, kultúrneho a športového života.

Deti sa v sprievodnom programe mohli tešiť z padáku, šermovania a maľovania prstami. Nechýbalo ani kalčeto či iné aktivity a súťaže, ktoré zabezpečili dobrú zábavu pre všetky vekové kategórie rodiny a samozrejme aj pre mamičky, ktoré sa mohli dať nalíčiť dvom vizážistkám ako darček ku Dňu matiek. Rodiny sa tiež mohli oboznámiť s viacerými organizáciami podporujúcimi rodinu, medzi ktorými nechýbalo ani Fórum života, ktoré tu malo počas podujatia svoj stánok s propagačnými materiálmi a členka FŽ oboznamovala ľudí s pro-life aktivitami.

V súčasnej dobe krízy rodiny je nevyhnutné podporiť túto inštitúciu a Deň rodiny v Bratislave sa aj takýmto spôsobom snažil o podporu prirodzenej rodiny založenej na vzťahu jedného muža a jednej ženy, ktorí sú otvorení a s láskou prijímajú svoje deti.

Fotografie zo stretnutia si môžete pozrieť TU.

Podporte nás!

Pomôžte nám chrániť ľudský život od počatia.

© 2021 Fórum života, občianske združenie, Všetky práva vyhradené.