Fórum života mobilizovalo k ochrane života aj na festivale Lumene

V dňoch 3. – 4. júna sa v Trnave uskutočnil už 19. ročník gospelového festivalu Lumen. Opäť na festivale nechýbalo Fórum života. Päť dobrovoľníkov v informačnom stránku združenia prezentovalo potrebu úcty ku každému ľudskému životu od počatia nielen účastníkom festivalu ale i okoloidúcim Trnavčanom. Okrem toho informovali o projektoch konkrétnej pomoci, ktoré sú zamerané na na ženy zaskočené tehotentvom a tehotné ženy v núdzi.

Fórum života pravidelne obohacuje na festivale aj program workshopov. Tento rok hostil výkonný riaditeľ Fóra života Marek Michalčík na workshope s názvom „Ide o život“ profesorku medicínskej etiky Evu Grey a ministra zdravotníctva Ivana Uhliarika.

„Veľmi ma teší, že organizátori dávajú na workshopoch veľký priestor takým témam, akými sú medziľudské vzťahy, význam manželstva, sexualita či úcta k životu. Okrem nášho workshopu boli na dané témy približne ďalšie štyri. Je to výborná možnosť pre mladých zájsť na hlbinu a odniesť si z festivalu niečo dôležité pre ich život.“ – ocenil prácu organizátorov Marek Michalčík.

Podporte nás!

Pomôžte nám chrániť ľudský život od počatia.

© 2021 Fórum života, občianske združenie, Všetky práva vyhradené.