XI. medzinárodná konferencia Vyber si život

Áno pre život, n. o. a Fórum života, o. z., vás pozývajú na XI. ročník medzinárodnej konferencie  VYBER SI ŽIVOT. Konferencia sa koná pod záštitou poslankyne Európskeho parlamentu a predsedníčky FEMM Anny Záborskej a primátora mesta Rajecké Teplice Petra Dobeša. Konferencia sa uskutoční v dňoch 27. – 28. marca 2009 vo veľkej zasadačke mestského úradu v Rajeckých Tepliciach.
 
Cieľom konferencie je dať priestor na diskusiu o potrebe ochrany ľudského života od počatia po prirodzenú smrť. Témou XI. ročníka konferencie budú aktuálne spoločenské, etické a medicínske aspekty antikoncepcie. Z obsahu prednášok vyberáme: typológia antikoncepčných prostriedkov, spôsob ich účinku a vplyv HA na organizmus ženy; vplyv antikoncepcie a antikoncepčného myslenia na vzťahy a spoločenské postoje; antikoncepcia v problémoch súčasných žien; otvorenosť životu a regulácia počatia – kritériá voľby počtu detí; antikoncepcia a výhrada svedomia.
 
Na konferenciu je možné sa prihlásiť emailom na adrese apz@nextra.sk alebo telefonicky na 041/ 5494950. Upresnené informácie budú k dispozícii od 1. februára  na internetovej stránky http://konferencia.www.forumzivota.sk.

Podporte nás!

Pomôžte nám chrániť ľudský život od počatia.

© 2021 Fórum života, občianske združenie, Všetky práva vyhradené.